Home » Blog » Beginnen met een natuurdagboek

Beginnen met een natuurdagboek

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 22:19

Ik heb eindelijk mijn pagina gevuld met informatie over het schrijven van een natuurdagboek! In Nederland is nature journalen nog relatief onbekend. Het is vooral bekend in Amerika, Engeland en Australië. Daardoor is er maar weinig Nederlandse informatie over het schrijven van een natuurdagboek te vinden. Dat vind ik jammer en met deze pagina wil ik daar verandering in brengen. Ik denk namelijk dat nature journalen mensen meer in contact laat komen met hun leefomgeving en met zichzelf en dat heeft een positief effect op zowel de mens als de natuur om hem heen! 

https://www.mirjanatureart.nl/nature-journal-blog/nature-journaling-info

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.