Baltsende raven, geluiden en sporen

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 17:37

Een overzicht van de natuurjournal pagina's van de afgelopen maand. Vorige week hadden mijn kinderen en ik voorjaarsvakantie. Die verliep anders dan ik me had voorgesteld. Daarover gaat de bovenste pagina. 

 

"Na een paar lamlendige dagen in huis met zieke kinderen en een slap lijf, kom ik eindelijk weer buiten.

De schemering en een zingende merel begroeten me. Net als de wolken die voor de maan schuiven, koude druppels vallen eruit en spatten uiteen in mijn gezicht."

 

 

 

Wil jij ook leren natuurjournalen, natuurtekenen en/of werken met aquarelverf? Het is een heerlijke manier om je bewust te worden van de natuur om je heen, te ontdekken en verwonderen. Nieuwgierig geworden, kijk dan ook eens bij mijn workshops, ik heb een nieuw lente en zomerprogramma online gezet. Het is te vinden in mijn shop! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.