Paddenstoelen Excursie

Gepubliceerd op 12 november 2022 om 09:15

IVN paddenstoelen excursie (IVN de Wâlden)

Op 8 oktober heb ik deelgenomen aan een paddenstoelen excursie o.l.v Adrie Mens en Annet Elsinga.

Ik heb ontzettend veel prachtige paddenstoelen gespot, nieuwe soorten gezien en leuke verhalen gehoord.

Tijdens de excursie heb ik snelle schetsen gemaakt en aantekeningen. Ik heb ze thuis uitgewerkt. 

Het is heel fijn om op deze manier terug te zijn bij de leuke en leerzame excursie. Bovendien blijft de informatie en kenmerken van de paddenstoelen beter in mijn geheugen hangen als ik erover teken en schrijf

Ik heb al zo ontzettend veel prachtige paddenstoelen gezien de afgelopen weken ik zou ze allemaal wel zo willen tekenen. (Maar er zijn ook andere dingen die getekend willen worden en leuke opdrachten om aan te werken )

Wil jij tips over het schetsen van paddenstoelen? En wat je er nog meer mee kan in je natuurjournal? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief brief .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.